Lär känna mig

Här nedan kommer några punkter med fakta ni inte visste om mig ❈
 
✼ Jag har varit mobbad/utfryst större delen av min uppväxt. Detta är på grund utav mitt utseende, jag har nämligen haft svår acne under nästan hela min ungdom. Jag har provat mängder med olika salvor och träffat specialister men inget har direkt hjälpt. Nu har det som tur är blivit bättre och det enda jag gör nu är att smörja in mig med en salva från Aloe Vera varje morgon.
 
✼ Jag är väldigt blyg. Detta har mycket med min uppväxt att göra, har väldigt svårt för att prata med nya människor och även prata i grupp. Redovisningar i skolan var en plåga! Men så fort jag lär känna en person och får umgås med personen så blir det lättare för mig att slappna av.
 
✼ Jag avskyr att stå framför kameran. Därför är inte detta en blogg med massor av selfies, tycker det är mycket roligare att fota själv!
 
✼ Jag och Henrik träffades genom match.com. Han skickade till mig först och sedan svarade jag, på den vägen är det ♡
 
✼ Jag har en egen hund. Min älskade lilla Ludde som förtillfället bor hos mina föräldrar eftersom tiden inte riktigt räcker till med två barn och en hund.
 
✼ Jag är en pedant. Avskyr när jag inte har ordning och reda runt omkring mig. Måste motvilligt erkänna att med två små barn i huset så är det inte lika lätt att vara pedantisk och det är inte alls så städat här hemma som jag skulle önska vissa dagar. Går det för många dagar mellan städningarna så mår jag riktigt dåligt och får ångest över all smuts.
 
 
 
Allmänt 2017 | |
Upp